Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

2ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ




Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 2ο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι που διοργάνωσε ο Σύλλογος στην αίθουσά μας (Στρ. Παπούλα 37 Α.Τούμπα), χθες Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013.




Από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ πέρασε αρκετός κόσμος που είχε την ευκαιρία να θαυμάσει τα υπέροχα δημιουργήματα που ετοίμασε το Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης του Συλλόγου, αλλά και να αγοράσει χριστουγεννιάτικα δώρα, βοηθώντας με τον τρόπο αυτό τα οικονομικά του Συλλόγου.



Όλοι γνωρίζουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε και τις προσπάθειες που καταβάλει το Δ.Σ ωστε να συνεχίσει να υπάρχει ο Σύλλογος και να προσφέρει το πλούσιο πολιτιστικό και κοινωνικό του έργο.



Πρέπει να ομολογήσουμε όμως, οτι πλειοψηφία των επισκεπτών χθες στο παζάρι αποτέλεσαν οι φίλοι και γνωστοί του Συλλόγου μας. Φαίνεται οτι αναγνώρισαν και εκτίμησαν το Σύλλογό μας πολύ περισσότερο από τους Τερπνιώτες της Θεσσαλονίκης οι οποίοι προφανώς προτίμησαν μια βόλτα ... στη πανέμορφη παραλία μας, αφού ο καιρός το επέτρεπε, παρότι προσκλήθηκαν προσωπικά με SMS.



Πάντως έχασαν μία πολύ ευχάριστη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε καθ΄ ολη τη διάρκεια της ημέρας στην πανέμορφη χριστουγεννιάτικη στολισμένη άιθουσα του Συλλόγου μας.





Βέβαια τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν στη φάτνη και να το χαρούν δεόντος ...




 
 
































Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης για τα θαυμάσια εκθέματα του παζαριού.
Ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και βοήθησαν το Σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: