Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ 
26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΤΕΡΠΝΙΩΤΩΝ
ΚΑΙ Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΕ Α.Ε.Ι ΚΑΙ Τ.Ε.Ι


Ο μεγάλος ετήσιος χορός του Συλλόγου και η βράβευση των επιτυχόντων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, προγραμματίστηκε για το μεσημέρι της Κυριακής 26 Ιανουαρίου 2014 στην αίθουσα Janni (1ο Χιλιόμετρο Θέρμης-Χαριλάου και 7ο Χιλιόμετρο Χαριλάου-Θέρμης, περιφερειακή στροφή Θέρμης Praktiker δεξιά από τα φανάρια προς Θέρμη, Αστική συγκοινωνία από τέρμα Χαριλάου το 69 για Θέρμη. Τηλέφωνα 2310-467282 , 6932 544026, 6932 544027) .
 Δίνεται έτσι η δυνατότητα σε πολλούς να το συνδυάσουν με μία οικογενειακή έξοδο για μεσημεριανό φαγητό και κυρίως  στους επιτυχόντες που κατά πλειοψηφία είναι από το χωριό αλλά και τους συγχωριανούς μας από το χωριό να συμμετέχουν στο χορό μας, αφού δεν θα είναι υποχρεωμένοι να ταξιδέψουν βράδυ
Παράλληλα αναγνωρίζοντας την οικονομική κρίση που βιώνουμε όλοι μας, κρατούμε σταθερή την τιμή των τελευταίων ετών  της πρόσκλησης στα 15 ευρώ.



Η τιμή πρόσκλησης είναι 15 Ευρώ και περιλαμβάνει :




ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΝΟΥ
Ορνέβρ ούζου
ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ :  Μπριζόλα χοιρινή μαριναρισμένη σε λάδι ελιάς και μυρωδικά
Κοτόπουλο με σως, Μπιφτέκι χειροποίητο με σως
Γαρνιτούρες : Πατάτες φούρνου, Ριζότο με κρόκο, αρακά, καλαμπόκι, καρότο
Σαλάτες : Τρίχρωμη. Καρότο,άσπρο, κόκκινο λάχανο, πιπεριές, σέλινο με σως janni
Φρούτα – γλυκό 
ΠΟΤΑ  - ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ , σε ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ

Αγαπητοί  συμπατριώτες και φίλοι του Συλλόγου
Ο μεγάλος ετήσιος χορός του Συλλόγου μας που αποτελεί το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς, φιλοδοξεί να συνεχίσει τις πετυχημένες εκδηλώσεις μας. Ρυθμίστε λοιπόν από τώρα το πρόγραμμά σας και οργανώστε τις συντροφιές σας, ώστε να μην απουσιάζει κανείς την Κυριακή το μεσημέρι 26 Ιανουαρίου 2014.

    Συνδυάστε το με μία Κυριακάτικη οικογενειακή έξοδο για φαγητό και χορό.    Επίσης στη μεγαλύτερη αυτή εκδήλωση του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί και η καθιερωμένη  βράβευση των επιτυχόντων στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Αποτελεί πλέον θεσμό για το Σύλλογο η βράβευση, η αναγνώριση και δικαίωση των προσπαθειών των παιδιών αλλά και των γονιών για την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: