Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


Όρθιοι από αριστερά : Νούλης Κ. Γιάννης (Α΄ Αντιπρόεδρος), Πασχαλούδης Στάθης (Ταμίας), Ιωσηφίδου Χαρίκλεια (Υπευθ. Γυναικών), Τζιάνη Αγγελική (Υπευθ. χορευτικού), Παπίκα Ευαγγελία ( Ειδικός Γραμματέας), Χαϊδευτού Μαρία (Β΄ Αντιπρόεδρος), Τσίκαλας Θ. Κώστας (Υπευθ. Δημοσίων Σχέσεων & επικοινωνίας)
Καθήμενοι : Βλαχοδήμου - Μπουντούλη Δήμητρα (Γ. Γραμματέας)
Τσελεπής Αλέξανδρος (Πρόεδρος)

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Η ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Γ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


Πραγματοποιήθηκε η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γ. Συνέλευση, σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου, σήμερα, στην αίθουσα του Συλλόγου μας.

Εκλέχθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ το Προεδρείο της Γ. Συνέλευσης με Πρόεδρο το Νίκο Γκόλα και Γραμματέα τον Γιώτη Μπάγκαλα.
Ακολούθησε ο Διοικητικός απολογισμός με τα πεπραγμένα της διετίας 2012 – 2014 από τον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Αλέκο Τσελεπή, ο οικονομικός απολογισμός από τον ταμία κ. Στάθη Πασχαλούδη και η Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής από τον κ. Γιάννη Θ. Νούλη.
Μετά την έγκριση από το σώμα του Διοικητικού και οικονομικού απολογισμού, που ήταν ΟΜΟΦΩΝΗ, τα μέλη κατέθεσαν προτάσεις για την περαιτέρω πορεία του Συλλόγου.



Ακολούθησε η εκλογική διαδικασία που ανέδειξε το Διοικητικό Συμβούλιο για τη διετία 2012 – 2014. Σύμφωνα με τους ψήφους που έλαβε ο καθένας   τα μέλη του  νέου Διοικητικό Συμβούλιο είναι :
ΝΟΥΛΗΣ Κ. ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΑΣΧΑΛΟΥΔΗΣ ΣΤΑΘΗΣ, ΠΑΠΙΚΑ Α. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΒΛΑΧΟΔΗΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΤΣΕΛΕΠΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ, ΧΑΪΔΕΥΤΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΤΣΙΚΑΛΑΣ Θ. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΤΖΙΑΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ και αναπληρωματικοί οι ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ , ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ.


Αύριο Δευτέρα θα συνέλθει το νέο Δ.Σ για να καθορίσει τη νέα σύνθεσή του.

 Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι ΝΟΥΛΗΣ Θ. ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΤΣΙΚΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ και αναπληρωματικός  ο  ΜΠΟΥΝΤΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΣ






                                                                       

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 Η ΕΚΛΟΓΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου, καλεί όλα τα μέλη σε Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014, στην αίθουσα του Συλλόγου Στρατηγού Παπούλα 37 - 39, και ώρα 10.30 π.μ 
με θέματα ημερήσιας διάταξης :
  1. Διοικητικός Απολογισμός
  2. Οικονομικός Απολογισμός
  3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
  4. Προτάσεις και σχεδιασμοί για την πορεία του Συλλόγου
  5. Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής 
 H Γ. Συνέλευση θα ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ την  Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 με οσαδήποτε μέλη παρευρίσκονται, γιατί είναι η δεύτερη Κυριακή.


Καλούνται ΟΛΟΙ οι Τερπνιώτες της Θεσσαλονίκης να ανταποκριθούν στην πρόσκληση αυτή, γιατί πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η Γενική Συνέλευση αποτελεί το κορυφαίο όργανο του Συλλόγου, γίνεται μια φορά το χρόνο και θα πρέπει όλοι να εξοικονομήσουμε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο μας ώστε να συμβάλουμε στη συνέχεια της ύπαρξης και της πετυχημένης πορείας του Συλλόγου μας. Στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε όλοι ας γίνει ο Σύλλογος το σημείο αναφοράς και συνάντησης όλων των Τερπνιωτών που θα μας βγάζει από τις καθημερινές σκοτούρες και θα μας χαρίζει στιγμές χαράς, ανακούφισης και αλληλοβοήθειας.
Ιδιαίτερα σ΄αυτή τη Γ. Συνέλευση, μέσα από την οποία θα αναδειχθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα κληθεί να τον οδηγήσει για τα επόμενα δύο χρόνια.
 Θα πρέπει όχι μόνον να δώσουμε όλοι το παρόν αλλά να υπάρχουν και νέες υποψηφιότητες, ώστε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο να εμπλουτιστεί με καινούργια πρόσωπα και ιδέες.  

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ



Συμμετοχή του Συλλόγου μας στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου



Με σύμμαχο έναν ανοιξιάτικο καιρό, ο οποίος βοήθησε ώστε να κατακλύσουν οι θεσσαλονικείς την παραλία, πραγματοποιήθηκε η παρέλαση της 25ης Μαρτίου της μαθητιώσας νεολαίας και πολιτικών τμημάτων.
Παρόντες για μία ακόμη φορά και οι Σερραίοι της Θεσσαλονίκης με το αντιπροσωπευτικό τμήμα της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης το οποίο απέσπασε τα θερμά χειροκροτήματα των θεατών για την θαυμάσια εμφάνισή του , ιδιαίτερα οι Γερακίνες με τις στάμνες και τα δύο τσολιαδάκια μας.


Στο τέλος της παρέλασης πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία στο άγαλμα του Σερραίου ήρωα της ΕπανάστασηςΕμμανουήλ Παπά και ο καθιερωμένος καφές στο καφενείο του "Ξαρχάκου".
Το τμήμα παρέλασης της Ομοσπονδίας αποτέλεσαν μέλη των Συλλόγων Δήμητρας,Εμμανουήλ Παπά, Νιγρίτας, Τερπνής, Ροδολίβους. 

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια!!!!

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

9ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εθελοντικής Αιμοδοσίας της Π.Ο.Σ.Ε.Α, καθώς επίσης και το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο και Εκλογοαπολογιστική Γ. Συνέλευση των Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ε.Ν.Ε.Α), στις 21-22-23 Μαρτίου 2014.




Με σημαντική θεματολογία που αναπτύχθηκε από αξιόλογους εισηγητές άγγιξε όλες τις πτυχές της εθελοντικής αιμοδοσίας και της δωρεάς οργάνων και πραγματικά υπήρξαν τυχεροί οι σύνεδροι που παρακολούθησαν τις εργασίες του συνεδρίου.






Βραβεύτηκαν για τη δράση τους οι αιμοδοτικοί Σύλλογοι της Ξάνθης, της Ρόδου και των Φερών




Η φιλοξενία των συνέδρων από τον τοπικό Αιμοδοτικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης υπήρξε άψογος.







Στο συνέδριο συμμετείχαν από το Σύλλογό μας οι κ.κ Νούλης Γιάννης και Τσελεπής Αλέξανδρος ο οποίος βέβαια συμμετείχε και στο προεδρείου της Κυριακής το οποίο συνόψισε και τα αποτελέσματα του συνεδρίου, με τις προτάσεις των συνέδρων.


  

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΑΞΕΧΑΣΤΟ PARTY ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ



Μία αξέχαστη βραδιά από τα περασμένα έζησαν όσοι τυχεροί παραβρέθηκαν χθες στην αίθουσα του Συλλόγου και στο PARTY ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ που διοργάνωσε το Τμήμα Γυναικών, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.




Οι χρυσές δεκαετίες του 60 και του 70, με τα αξέχαστα πάρτυ και τα μουσικά ακούσματα των Olympians, Charms, Idols, Forminx, Beatles, Rolling Stones ......... ξαναζωντάνεψαν και έφεραν στη μνήμη γλυκιές νοσταλγικές στιγμές που πέρασαν όλοι σχεδόν οι σημερινοί ... εξηντάρηδες.







Όδηγός σ΄ αυτό το όμορφο ταξίδι ο ανεπανάληπτος Γιώτης Μπάγκαλας που είχε την επιλογή των τραγουδιών σαν DJ.






Το βερμούτ και το μαρτίνι (και όχι μόνον) ανέβασαν το κέφι στα ύψη και δεν έλειψαν βέβαια στο τέλος τα ... ζεϊμπέκικα και τα παραδοσιακά.



Την ανεπανάληπτη αυτή βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους τερπνιώτες, πολλοί φίλοι από τα παλιά (ακόμη και από το χωριό), αλλά και από την Ομοσπονδία των Σερραίων ο Δημήτρης Δελιοτζάκης από τον Τράγιλο, ο Νίκος Κυπαρίσης από τη Σησαμιά, η Μαρία Θειώκα από το Ροδολίβος , η Χρύσα Νάκου από το Αγιο Πνεύμα και η Καίτη Γκιλή - Νικολού από τη Νιγρίτα. Τους ευχαριστούμε όλους.