Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία ο Ετήσιος χορός του Συλλόγου, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στο κέντρο Janni της Θέρμης.
Με ένα πολύ καλό καιρό οι συγχωριανοί και φίλοι του Συλλόγου μας είχαν την ευκαιρία να συνδυάσουν ένα όμορφο μεσημεριανό  με καλό φαγητό , τραγούδι και χορό.

Πρωταγωνιστές του χορού όπως κάθε χρόνο το πολυπληθές χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου που φέτος δε χόρεψε με τις παραδοσιακές φορεσιές αλλά πρόσφερα ένα πλούσιο πρόγραμμα με χορούς της Μακεδονίας και των νησιών, συμπαρασύροντας στην πίστα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Για 17η συνεχή χρονιά ο Σύλλογος βράβευσε τα Τερπνιωτόπουλα που πέρασαν στα Ανώτατα & Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας κατά τις Πανελλήνιες εξετάσεις του περασμένου έτους, επιβραβεύοντας με τον τρόπο αυτό τις προσπάθειές τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Γιαννης Αμανατίδης παρέα με τον Διευθυντή του γραφείου του κ. Φώτη Κοντό και τις συζύγους τους, οι πρώην Υπουργοί κ.κ Γιάννης Μαγκριώτης, Κώστας Γκιουλέκας και Σταύρος Καλαφάτης, ο Πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Κώστας Τσιαπακίδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ κ. Μιχάλης Τσερβίστας ως αντιπρόσωπος της Δημάρχου Βισαλτίας, η Πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Τερπνής κ. Ελένη Χατζάκη,  η Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων κ. Τζούλια Βλασκίδου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μανδρακιωτών Θεσ/νίκης κ. Γιάννης Κερατίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σερραίων Κατοίκων Δήμου Θέρμης κ. Πάνος Μαλούδης και ο π. Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Χρήστος Δρούγγος.















































Δεν υπάρχουν σχόλια: