Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

15η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ

    


Για 15η συνεχή χρονιά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης , το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και την Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας, διοργανώνουν την Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών.
   Η “Φλόγα της Αγάπης” περιδιαβαίνει ολόκληρη τη χώρα μεταλαμπαδεύοντας σε κάθε γωνιά το μήνυμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, την αγάπη για το συνάνθρωπο και την αλληλεγγύη.
    Ξεκίνησε στις 12 Αυγούστου από το Ξυλοκάστρου Κορινθίας (την πόλη που γέννησε το θεσμό της λαμπαδηδρομίας πριν 15 χρόνια) και θα καταλήξει στις 21 Σεπτεμβρίου 2017 στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας στην Αθήνα.
    Σκοπός της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού στην εθελοντική Αιμοδοσία, ώστε η χώρα μας να καταστεί αυτάρκης σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.

        Στα πλαίσια της 15ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, ο Νομός Σερρών υποδέχεται την Φλόγα της Αγάπης, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΣΕΠΕΜΒΡΙΟΥ στην πόλη των Σερρών, με διανυκτέρευση στην Τερπνή, και το ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στη Νιγρίτα στα πλαίσια των εκδηλώσεων ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΑ 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια: