Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ Γ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 26/3/2017 η Ετήσια Τακτική Γ. Συνέλευση του Συλλόγου μας στην αίθουσα του Συλλόγου, με θέματα ημερήσιας διάταξης
1. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός για το έτος 2016
2. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
3. Διάφορες προτάσεις για την πορεία του Συλλόγου
Ο Πρόεδρος της Γ. Συνέλευσης και Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Τσελεπής αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την άριστη συνεργασία καθώς επίσης και τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής για τον αυστηρό έλεγχο των βιβλίων του Συλλόγου γεγονός που αποτελεί και την εγγύηση της καλής λειτουργίας των οικονομικών του Συλλόγου. Ακολούθως αναφέρθηκε στις δράσεις του Συλλόγου κατά το έτος 2016 που κατά γενική ομολογία ήταν όλες πετυχημένες με αποτέλεσμα να φέρουν και τα ανάλογα έσοδα, ενισχύοντας σημαντικά το ταμείο του Συλλόγου.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο ταμίας του Συλλόγου κ. Μπαμπατζιάνης ο οποίος ανέλυσε διεξοδικά τα έσοδα και τα έξοδα του Συλλόγου κατά το έτος 2016.
Ο Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής κ. Νούλης Θ. Γιάννης διάβασε την Έκθεση της Επιτροπής που συντάχθηκε από τα μέλη της, αφού προηγουμένως έκανε σύγκριση των οικονομικών δεδομένων των προηγουμένων χρόνων με το 2016, επισημένοντας  τη ραγδαία αύξηση του ταμείου που οφείλεται στη χρηστή διαχείριση του ταμείου και τη μείωση των δαπανών. Για το λόγο αυτό συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο.
Ακολούθησε επικοδομητική συζήτηση από τους παρευρισκομένους και διάφορες προτάσεις για το μέλλον του Συλλόγου καθώς επίσης για τις άμεσα προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Συλλόγου που είναι το πανηγύρι της Ζωοδόχου Πηγής στο χωριό και η ετήσια διήμερη εκδρομή του Συλλόγου στο Βόλο και στο Πήλιο το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαΐου.




Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ & ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ & ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ 
ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

Ο Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο  της συμπλήρωσης 35 χρόνων Εθελοντικής Αιμοδοσίας πραγματοποιεί ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ & ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ για τους ενεργούς εθελοντές αιμοδότες με μεγάλη προσφορά αίματος, στις 1 Απριλίου 2017 και ώρα 19.00 μμ. στο κέντρο «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» στην Τερπνή.
Στους τιμώμενους θα απονεμηθούν :
* Αναμνηστική πλακέτα  σε όσους ξεπέρασαν τις 15 & 30 φιάλες προσφοράς αίματος
* Για όσους πρόσφεραν πάνω από 10 φιάλες αναμνηστικό μετάλλιο
* Και όσους πρόσφεραν πάνω από 5 φιάλες αναμνηστικό δίπλωμα.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει σχετικά με την αναγκαιότητα της αιμοδοσίας η Διευθύντρια της Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σερρών κ. Τζιούρα Αικατερίνη.

Η εκδήλωση τελείται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης και με την Υποστήριξη του Δήμου Βισαλτίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Το δείπνο παρέχεται στους τιμώμενους αιμοδότες δωρεάν και για τους συνοδούς ή φίλους το  κόστος είναι 12 ευρώ. 

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ











Το Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης του Συλλόγου με μεγάλη υπερηφάνεια παρουσιάζει τις καταπληκτικές πασχαλινές λαμπάδες που δημιούργησε και καλεί όλους, τερπνιώτες και φίλους, να ζήσουν ένα διαφορετικό Πάσχα φέτος χαρίζοντας στους αγαπημένους τους μία λαμπάδα  πραγματικό  ...έργο τέχνης.
Μεγάλη ποικιλία από σχέδια σας περιμένει ... 
Με τη στήριξή σας δίνετε κουράγιο στις γυναίκες της Δημιουργικής Απασχόλησης και στηρίζετε το Σύλλογο.
Σπέυσατε ...

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ





ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ σήμερα και οι γυναίκες του Συλλόγου και του Τμήματος Δημιουργικής Απασχόλησης πιστές στο ραντεβού τους κάθε Τετάρτη, επί του έργου τους. 
Προετοιμάζουν τις Πασχαλινές λαμπάδες και ήδη έχουν δημιουργήσει μία πλούσια συλλογή με πανέμορφα σχέδια και προτιμήσεις για όλους.
Οι παραγγελίες των λαμπάδων άρχισαν .....

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !!!


1 Μαρτίου χθες και τα παιδιά του Δημοτικού Τερπνής, με τη συνοδεία γονέων και δασκάλων υποδέχθηκαν την Άνοιξη με τα χελιδονίσματα, ανασύροντας μνήμες και θύμισες στους μεγαλύτερους με τη χελιδόνα, τη μάρτα, τα αυγά ...



Χιλιδόνα έρχιτι, από τη Μαυρη θάλασσα
Έκατσει κι λάλησει και γλυκά κιλάιδισει
Μάρτη – Μάρτη μου καλέ και Φλεβάρι θλιβερέ
Που μαθαίνς τα γράμματα γράμματα βασιλικά
Που μαθαίνουν τα παιδιά
Σήκου συ νοικοκυρά, βάλει τα γαλέτσια σου
Δώσει μας τα πέντ΄αυγά, κράτα συ την κλωσαριά
Να γενά και να κλωσσά και να σέρνει τα πουλιά

Μάρτς μας ήρθει καλώς μας ήρθει
Έξω ψίλλοι κι κουριά, μέσα υγεία και χαρά
Ήρθει Πασχαλιά μι τα κόκκινα τ΄ αυγά

Και του χρόνου …





και βέβαια τα καλαθάκια τους γέμισαν από αυγά που έδιναν οι νοικοκυρές.






Και του χρόνου ...